Lidkaart waarmee je spaart

 

Elk lid van de gezinsbond krijgt bij lidmaatschap een lidkaart waarmee je spaart toegestuurd.  Met deze kaart kan je bij diverse handelaars van binnen maar ook buiten de gemeente een mooie korting op je aankopen bekomen.  Daarom bied je best bij elke handelaar je kaart aan.  Vergeet ook zeker niet de bonnenboekjes te bekijken die je jaarlijks ontvangt.  Deze bonnen geven éénmalig een grotere korting bij de aangesloten handelaars. 

 

Naast deze handelskortingen komen ook de spaarkaartkortingen van je aankopen GSM-kaarten, Filmtickets, NMBS-passen op je kaart terecht.

 

Zo kan je bijvoorbeeld als Oostrozebekenaar ook genieten op een fikse korting bij het gebruik van de het gemeentelijk zwembad van Meulebeke.

 

Vanaf je 10€ op je kaart hebt verzameld, kan je het geld door de handelaar laten afnemen. 

 

Elk jaar in maart-april is aan het gebruik van de spaarkaart een tombola verbonden.  

 

Je maakte nog steeds geen gebruik van de lidkaart waarmee je spaart ? Jammer van de weggegooide eurootjes.

 

Bij volgende Oostrozebeekse handelaars krijg je een spaarkaartkorting :

• Huis DEBOUVERIE (nachtkledij en lingerie)

• Verovan - Jonavan    

 

Alle deelnemende handelszaken in Vlaanderen kunt u opzoeken via de website van de Gezinsbond

 

Toch nog een paar belangrijke tips:

1. Korting vragen is gemakkelijk, het volstaat de kaart aan te bieden. Bij het aanbieden van je lidkaart vraag je steeds naar het gespaarde beginsaldo en naar het nieuwe saldo na je aankoop. Beter nog: volg de handelingen mee op het elektronische toestelletje. Zo weet je precies of alles juist geregistreerd werd en kan je eventueel een afname doen.

2. Laat het aankoopbedrag eerst registreren en beslis dan pas of je een afname per schijf van 10€  gaat doen. Uiteraard kan je meer dan één afname van €10 doen.

3. Vergeet ook niet de bonnen uit het bonnenboekje te gebruiken! Het bonnenboekje staat nog altijd voor een DUBBELE KORTING!

 

Let wel !

Nieuwe leden krijgen hun spaarkaart automatisch toegestuurd vanuit Brussel.

Wens je bijkomende spaarkaarten voor andere leden van het gezin?
Stort per gewenste kaart  €3 op rek.nr. 435-0318253-76 van Gezinsspaarkaart, Troonstraat 125,1050 Brussel - met vermelding van je lidnummer en je krijgt de kaart(en) zo toegestuurd.

Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij onze plaatselijke afgevaardigde:

 

Guido Deguffroy

Kruisstraat 9

8780 Oostrozebeke,

Tel. 051/40.16.17