Hoe word ik lid?  

 

Voor amper 40 euro per jaar maak je samen met je gezin deel uit van de Gezinsbond.  Elke 2 weken ontvang je met de post het ledenblad, kan je deelnemen aan de bondsactiviteiten in de buurt en geniet je van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond te bieden heeft.

Bovendien steun je met uw bijdrage de grootste gezinsbeweging in Vlaanderen, een Gezinsbond die op alle maatschappelijke en politieke niveaus ijvert voor de gezinsbelangen.  Dankzij jullie steun kunnen de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigd worden.  Je mag rekenen op de Bond en... de Bond rekent op jouw !!

 

Om lid te worden, kan je terecht bij Els Van Parijs els.van.parys@skynet.be ,Molstenstraat 1, 8780 Oostrozebeke, tel. 056 66 40 51, of rechtstreeks bij de centrale leden- en abonnementendienst in Brussel op het telefoonnummer 02/507.88.88 of via e-mail ledendienst@gezinsbond.be.

 

Je wordt automatisch GRATIS LID naar aanleiding van een geboorte in je gezin, op voorwaarde dat je nooit eerder lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond.

Bovendien ontvang je dan het gratis tijdschrift Brieven aan Jonge Ouders.

 

Alvast hartelijk welkom bij de Bond!